1. gyogyitonokert@gmail.com
  2. 6722 Szeged, Egyetem utca 2.
  3. OTP Bank 11705060-20000772
  4. 18286636-1-06

Meghívó – Gyógyító Nők Est

A Gyógyító Nőkért Alapítvány szeretettel várja Önt a következő Gyógyító Nők Estre, amin Dr. Oláh Judit professzorral, az SZTE Onkoterápiás Klinikájának

tanszékvezető egyetemi tanárával beszélgetnek Alapítványunk munkatársai, Prof. Csabai Márta és Dr. Papp-Zipernovszky Orsolya.

 

Milyen kihívásokat jelent női vezetőként irányítani és szervezni egy kiemelten fontos intézmény, a daganatos betegek ellátását végző klinika működését? Hogyan egyeztethető össze a gyógyító szerep a menedzseri-vezetői feladatokkal és a női szerepelvárásokkal?

 

Prof. Dr. Oláh Judit bőrgyógyász, klinikai onkológus szakorvos, tanszékvezető egyetemi tanár. Egyetemi tanulmányainak befejezése óta dolgozik az SZTE-en, elismert orvosként és egyetemi oktatóként. Nevéhez fűződik a regionális bőr-onkológiai központ létrehozása. Sokat tett a betegközpontú komplex onkológiai ellátásért, a bőrdaganatok megelőzéséért és korai felismeréséért. Ő indította el az Országos Melanoma Napot, a legnagyobb hazai bőrdaganat ellenes kampányt. Kutatásainak is központi kérdése a bőrdaganatok kockázati tényezőinek felderítése. A WHO Melanoma Study Groupban évtizedeken át képviselte Magyarországot.

 

A klubesten levetítjük a ‘Belső erőforrásaink megtalálása. Gyógyulás a mellrákból’ című kisfilmet is, melyet az Avon Cosmetics Hungary Kft. támogatott.

 

 

Időpont: 2019. április 10. szerda, 17.30 óra

Helyszín: Szeged, Agóra, Kálvária sgt. 23. Fsz-i kamaraterem.

 

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, jelezze a gyogyitonokert@gmail.com email címen április 8-ig.

 

 

Szeretettel várjuk!

 

Dr. Papp-Zipernovszky Orsolya, az Alapítvány kuratóriumának elnöke