1. gyogyitonokert@gmail.com
  2. 6722 Szeged, Egyetem utca 2.
  3. OTP Bank 11705060-20000772
  4. 18286636-1-06

Magunkról

Tisztelt Érdeklődő, Kedves Kolléga!

Örömmel üdvözöljük a Gyógyító Nőkért Alapítvány honlapján! Megragadván a lehetőséget, hogy ellátogatott ide, fontosnak tartjuk elmondani hitvallásunkat. Mindannyian, akik az alapítvány munkájában részt veszünk, évek óta egyetemi oktatóként, kutatóként, gyakorló szakemberként (és persze magánemberként, illetve betegként is) tapasztaljuk az egészségügy különböző területein dolgozókra, és általában a nőkre nehezedő terhek sokaságát. Számos fórum, kutatás, tanulmány és persze magánbeszélgetés tárgya a betegek elégedetlensége, az egészségügyi dolgozók elvándorlása, rossz egészségi állapota, a válások magas aránya, a túlterheltség, a kiégés, a depresszió – és még sorolhatnánk – melyek a mindennapjaink részei is. A továbblépés lehetőségei, a megoldások azonban kevéssé képezik kultúránk részét, kevesebb nyilvánosságot is kapnak. Sokszor az objektív feltételek hiányával („nincs pénz és nincs eszköz”) elkendőzzük a megoldható problémákat is. Így merült fel bennünk az alapítvány és e honlap teremtő gondolata, hogy fórumot hozzunk létre mindazon kezdeményezéseknek, melyek az egyénenként különböző nehézségek megoldását – esetenként akár a válságból kivezető utat is –  jelenthetik, az érintettek,  az Önök  részvételével, akik a legjobban tudják, mire lenne szükségük.

Kérjük, böngéssze honlapunkat, töltse ki kérdőívünket, mondja el véleményét! Mi lehetőséget, egy újabb eszközt tudunk felkínálni, de a szebb és jobb, kevesebb terhet cipelő életet mindenki csak aktív részvétellel tudja megvalósítani.

Vegyen részt Ön is a gyogyitonokert.hu szerkesztésében! Küldjön cikket, hirdessen szakmai rendezvényeket, ajánljon szolgáltatást a Segítünk rovatban, vagy kérjen tanácsot, segítséget ugyanitt, illetve online tanácsadóinktól! Látogassa Fórum rovatunkat, ahol  társakat találhat a problémák és gondolatok megosztásához.

Reméljük, sokszor találkozunk honlapunkon!

Baráti üdvözlettel:

Az Alapítvány Munkatársai