1. gyogyitonokert@gmail.com
  2. 6722 Szeged, Egyetem utca 2.
  3. OTP Bank 11705060-20000772
  4. 18286636-1-06

Gyógyító Nők Est 2017. április 25.

Meghívó

A Gyógyító Nőkért Alapítvány szeretettel várja Önt soron következő rendezvényére, a Gyógyító Nők Estre, melyet áprilisban a szegedi Közéleti Kávéház meghívására szerveztünk. Az est témája a gyógyító nővé válás kihívásai. A bemutatkozás kiemelt szereplői, Dr. Barabás Katalin, az Alapítvány kuratóriumi tagja, az SZTE ÁOK Magatartástudományi Intézet egyetemi docense, valamint Dr. Szenes Márta, az SZTE Egyetem Életvezetési Tanácsadó Központ vezetője, a szegedi pszichológus hallgatók gyakorlati képzésének aktív résztvevője. Mindketten a szakma példaképei, hiszen számos gyógyító nőt mentoráltak, és készítettek fel a pályára.

 

Időpont: 2017. április 25. kedd, 18.00 óra

Helyszín: 6722 Szeged, Tábor u. 5. SZTE Újszülött Életmentő Alapítvány Székhelye

 

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük jelezze a gyogyitonokert@gmail.com email címen április 24-ig!

 

Szeretettel várjuk!

Dr. Papp-Zipernovszky Orsolya, az Alapítvány kuratóriumának elnöke

 

Mi a Gyógyító Nők Est?

 

A Gyógyító Nők Est rendezvénysorozatot a Gyógyító Nőkért Alapítvány munkatársai hozták létre azzal a céllal, hogy megmutassák, miként lehet ma Magyarországon a segítő szakmában dolgozni és emellett nőként és családanyaként, kiegyensúlyozott, egészséges életet élni. Meghívott vendégeink példáján keresztül szeretnénk inspirációt nyújtani az egészségügyben dolgozó gyógyítő nők számára, egyben szeretnénk egy olyan szakmai közösséget teremteni, ahol nem csak a negatív helyzetet és példákat hangsúlyozzuk, hanem praktikus ötletekkel és tanácsokkal, saját történeteink megosztásán keresztül segítjük egymást. Bármilyen nehezek is a külső körülmények, nagyon sok múlik rajtunk is!

 

Kiknek ajánljuk?

 

–       Az egészségügyben dolgozó nőknek és az egészségügy helyzetéért tenni akaró minden érdeklődőnek

–       Akiknek gyógyító nőként és családanyaként gyakran jelent kihívást a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtése

–       Akik úgy gondolják, hogy a negatívumok hangsúlyozása nem visz előbbre

Akik szívesen tanulnának, inspirálódnának mások történeteiből