1. gyogyitonokert@gmail.com
  2. 6722 Szeged, Egyetem utca 2.
  3. OTP Bank 11705060-20000772
  4. 18286636-1-06

Tanácsadóink

Sándor Imola

Sándor Imola

“Sándor Imola vagyok, klinikai szakpszichológus. Munkahelyem a SE Magatartástudományi Intézetben van, ahol pszichológusként immár több mint tíz éve látok el tanácsadói feladatokat.

A gyógyítói és oktatói feladatok mellett a különféle (stresszkezelő, munkaerőpiaci, kommunikációs, önismereti, asszertivitás stb.) tematikájú tréningek tartásakor számtalanszor megtapasztalhattam, hogy az élet során felbukkanó elakadásokban egyedül, külső segítség nélkül olykor nagyon nehéz továbblépni. Ilyenkor az elindulásban nagyon fontos, hogy meg tudjuk élni, hogy nem vagyunk egyedül, van kire támaszkodni, van kiben megkapaszkodni. Ez a tapasztalás erőforrásunkká válhat, melyből a későbbiek során meríthetünk, melyhez mindig visszanyúlhatunk.

A Gyógyító Nők oldal tanácsadójaként várom, hogy megosszák velem kérdéseiket, gondolataikat és problémáikat a lélek ügyes-bajos dolgairól.”

Elérhetőség: sandor.imola.gyogyitonokert@gmail.com


Péter Edit

Tanácsadó szakpszichológus krízistanácsadás specializációval,  pszichológia szakos középiskolai tanár, művészeti és tervezési szakmenedzser. Évekig   dolgozott szerkesztő-riporterként közszolgálati, ifjúsági és kulturális  televízióműsorokban. Pszichológusként kórházban, hospice osztályon és iskolapszichológusként szerzett tapasztalatokat.  Jelenleg személyes és online tanácsadást folytat azok számára, akik  életvezetési nehézségekkel, krízisekkel, elakadásokkal küzdenek. Képződött szomatopszichoterápiás módszerekben, jártas a pszichodinamikus módszerben, tánc- és mozgásterápiás csoportvezetői végzettséggel rendelkezik. Munkája során a pszichés és testi élmények egyaránt fókuszban vannak.